Привітання з нагоди 25-ліття Джерела від співзасновників Центру

07 April 2019
    Сьогодні буде багато гарних слів, багато поздоровлень і побажань. Славні і відомі люди віддаватимуть шану слабким і недосконалим. Є чим тішитись і від чого радіти. Вже 25 років діє, надає допомогу і підтримку сім`ям центр, де розуміють особливі потреби дітей, сприймають побажання і мрії батьків та намагаються повернути сім`ям нормальне життя.

      На початку, 25 років тому, були дуже непрості часи. І зараз часи не стали простіші. Непросто було заставити навколишніх повірити, що допомога слабшим – це щось дуже важливе. І зараз багато людей більше вірять у силу. Важко було добитись від влади визнання прав на навчання, на гідну перспективу, на частку ресурсів суспільства. І зараз права людей потребують захисту.
      Але багато вже зроблено. І ми хочемо від усього серця подякувати тим, хто повірив у нашу ідею – в першу чергу самим батькам та самим дітям за таланти, за розвиток, за довіру. Ви чудові! Ви наші чемпіони і наші професори!
    А слідом – також від усього серця – подякувати всім тим людям і організаціям, хто допоміг своїми знаннями, особистим внеском,грошима, діями і рішеннями. Допоміг створити центр і щоденно підтримувати його роботу.

    Величезна подяка спеціалістам, працівникам і персоналу центру за вашу самовіддану працю, шоферам за терпіння, прибиральницям за чистоту, бухгалтерам за нараховану зарплату, всім за пошанування людської гідності.

      Щира вдячність владі міста за прийняття, людське ставлення та фінансування. Ми спільно створили унікальну модель партнерської співпраці – тож не даймо їй занепасти.
      Низький уклін закордонним спонсорам та розпорядникам грантових і технічних програм, численним волонтерам за доброчинність, за науку і приклад роботи.
      Братерський привіт і заклик до співпраці всім громадським, волонтерським та благодійним організаціям – гуртуймося та справуймося. Разом переможемо!

    Щастя, здоров’я і Божої благодаті усім нам – тішмося, танцюймо і веселімося –
    Нам лише 25!

      Зеня, Оксана, Микола

    7 квітня 2019 р.Б.

Related news