Благодійний збір макулатури для Джерела

21 Вересень 2021

Ми вирішили поцікавитись, що мотивує та спонукає людей, підтримувати наш благодійний збір макулатури для Джерела. І своєю історією з нами поділилась сім’я сихівчан, що ось понад рік приносять свою макулатуру до нашого Центру.

З нашого досвіду, здавати макулатуру дуже просто!

“Наші діти дуже полюбляють малювати та виготовляти різні вироби з паперу, але на жаль, біля будинку ми не маємо контейнеру, куди ми могли б здати папір на переробку. Але ми, як дорослі, розуміли, що для виготовлення паперу, для таких розвиткових занять з дітками, доводиться вкладати доволі багато ресурсів, як природних, так і людських.Також, розуміли, що переробляючи папір, ми робимо свій неоціненний внесок в збереження екосистеми.

Для нашої сім’ї постало питання, куди ми б могли інвестувати нашу макулатуру. І як тільки я побачила в Фейсбуці, в одному з коментарів, що Джерелу можна допомогти принісши макулатуру, ми сім’єю вирішили, що будемо збирати макулатуру для Джерела.

Чому саме Джерело?

Все дуже просто, адже це не просто переробка! Це можливість фінансово підтримати Центр, дітей та молодь з інвалідністю. Ми знаємо, що Центр Джерело робить надзвичайну справу, і ми б дуже хотіли, щоб і для нашого племінника, в тому місті де він живе, був би доступний такий центр і такі ресурси по реабілітації, як є в Джерелі.

З нашого досвіду, здавати макулатуру дуже просто! Вдома ми відвели спеціальне місце, й складали усі папірчики туди, й через декілька місяців привезли все зібране в Джерело за адресою пр. Червоної Калини 86А. При вході знайшли охоронця який підказав де саме можна залишити макулатуру.”

 

Якщо ви так само, як і герої нашої розповіді, вирішили збирати макулатуру для Джерела – чекаємо на вас  за адресою вул. Червоної Калини 86А, або на АЗС OKKO за адресами: Наукова 2, Вашигтона 12, Руденська 1,  В.Великого 58, Чорновола 14. 

 

Пов’язані новини