3- річний розвитковий проєкт Центру Джерело за фінансової підтримки БО «ВПЛИВ»

15 Жовтень 2021

Керівниця Центру Джерело підписала грантову угоду щодо реалізації трьох річного проекту за фінансової підтримки Благодійної організації «ВПЛИВ».

Проект має назву : Денний догляд для дітей з інвалідністю у громаді. Розвиваємо послугу у Львівській МТГ та ділимось досвідом з Україною.

Метою проєкту є розвинути якісну та доступну базову соціальну послугу денного догляду для осіб з важкими та середніми порушеннями житєдіяльності через мультиплікацію досвіду Центру Джерело. В рамках реалізації проєкту планується виконання ремонтних робіт та облаштування приміщення для відкриття нової Філії №6 Центру у Винниках а також розробка навчального курсу «Денний догляд для дітей з інвалідністю. Від ідеї до втілення»

«Не зважаючи на нову реальність та багато викликів команда Центру втілює Стратегію розвитку, у Львові окрім основного приміщення Джерела уже працює 5 філій у різних мікрорайонах міста, задля того, щоб зробити соціальні послуги доступними та охопити ще більшу кількість дітей та молоді з інвалідністю на різні програми та послуги. Цей проект, який підтримує БО «ВПЛИВ» в рамках грантової програми фонду  «Жити на рівних» дасть нам можливість  ще більше вкласти у розвиток соціальних послуг та поширення ідеї інклюзії. І це справді дуже важливо, потребує багато зусиль та великої кількості державного та благодійного ресурсу. 

До  прикладу, для ремонту та облаштування приміщення наступної нової філії №6 у Винниках ми маємо  окрім підтримки  БО «ВПЛИВ» також вагому підтримку Львівської міської ради, Львівської обласної ради та Канадсько – Української фундації» – каже директорка Центру Джерело, Зореслава Люльчак.

Пов’язані новини