Wheelchair Foundation передали кріслі колісні для потреб дітей з інвалідністю в Україні

23 Лютий 2023

Попри усе війна – це також можливості.

Розкажемо про нашого нового партнера Wheelchair Foundation

Уже більше 20 років у Джерелі працює  майстерня реабілітаційного обладнання. Навантаження на майстерню значно зросло від початку війни, наші фахівці  підбирають і ремонтують величезну кількість обладнання як для біженців так і для місцевих дітей та дорослих. В перші дні війни на вокзалі ми роздали усі запаси крісел колісних людям, які евакуювались до Львова Тому шукали нових партнерів, які б могли допомогти з отриманням обладнання. Знайшли інформацію про Wheelchair Foundation  в інтернеті, написали мейл, і уже за кілька тижнів ми домовились про передачу в Україні 100 крісел Kanga та 150 базових крісел колісних. Фундація одразу замовила виготовлення візків і уже через 5 місяців вантаж був в Польщі, а згодом і в Україні.

Розвантаження візків на склад

Сашко навчається в 5 класі однієї львівської школи, і коли тривога його однокласники або вчителі швиденько везуть в укриття. Хлопчина виріс уже зі свого крісла колісного, і дуже треба було новий, безпечний та зручний возик.

Сашко на новому кріслі колісному

Сьогодні під індивідуальні особливості Сашка підібрали крісло колісне та передали в користування. Якість життя дітей з інвалідністю дуже часто залежить від мобільності та наявності зручного обладнання.

Дякуємо нашим партнерам за те, що можемо допомагати разом!

Пов’язані новини