У Центрі “Джерело” світова організація GlobalGiving зустрілася з партнерами з України

26 Жовтень 2023

Міжнародна краудфандингова платформа GlobalGiving, яка є багаторічним партнером Центру “Джерело”, провела зустріч у форматі нетворкінгу з партнерами зі всієї України. Загалом зібралися понад 20 благодійних організацій зі Львова, Києва, Одеси, Чернівців та представництва зі США, Чехії, Шотландії, які напрацьовували покращення своєї подальшої співпраці.

Американська організація GlobalGiving, яка надає глобальну платформу краудфандингу для масових благодійних проєктів, разом з партнерами обговорювали спільні можливості, в тому числі різноманітні програми для донейту. Наприклад, у GlobalGiving є певні дні, коли можна реєструватися у них на сайті та вносити певну суму донейтів, після чого організація ці кошти подвоює. Також йшлося і про реалізацію грантових можливостей для організацій як-от кризові або планові гранти. 

Головним меседжем зустрічі було налагодження всеукраїнської комунікації та створення спільноти благодійних організацій задля покращення співпраці та втілення масових благодійних проєктів. 

Зазначимо, що завдяки 5-річній співпраці GlobalGiving та Центру “Джерело” було зібрано понад пів мільйона доларів від 263 донорів. За ці кошти реалізували два проєкти, у ще одному досі триває збір коштів.

Крім того, у 2022-2023 роках для Центру “Джерело” було виділено 450 тис. доларів з Кризового Фонду допомоги GlobalGiving для облаштування філії денного догляду закупівлю індивідуальних наборів, а також на реалізацію проєкту по відкритті Центру Асистивних Технологій.

Пов’язані новини