Навчання з надання послуги раннього втручання

28 Жовтень 2022

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) і Центр «Джерело» запускають проєкт підготовки команд раннього втручання. До участі у проєкті запрошуються організації та установи, які хочуть започаткувати послугу раннього втручання та підготувати фахівців, які їх надаватимуть.
Учасники отримають знання та навички роботи у сімейно-центрованій моделі раннього втручання, опанують партисипаторні практики, навчаться працювати у трансдисциплінарній моделі командної роботи.

Уже під час навчання учасники зможуть розпочати надавати послугу раннього втручання, отримувати супервізійну підтримку, обмінюватися професійним досвідом з колегами з інших команд.

Одним з результатів проєкту стане створення професійної мережі фахівців/команд раннього втручання, яка стане важливою складовою у розбудові системи раннього втручання в Україні.
Тренінги будуть проводити сертифіковані тренери з раннього втручання з БФ «Інститут раннього втручання» (м.Харків), НРЦ «Джерело» (м.Львів).

Проєктом буде охоплено Львівську, Івано-Франківську, Тернопільську, Волинську, Черкаську, Закарпатську, Рівненську, Київську, Полтавську, Одеську, Вінницьку, Житомирську, Кіровоградську, Хмельницьку, Миколаївську, Дніпропетровську, Харківську та Запорізьку області.

У проєкті вітається участь команд спеціалістів, в яких є внутрішньо переміщені особи.

Для участі необхідно заповнити анкету за  посиланням.

Більше про проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Центру «Джерело» можна прочитати тут.

Проєкт впроваджується в межах «СПІЛЬНО» — програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), покликаної об’єднати зусилля з урядом, місцевими органами влади, громадським сектором та бізнес-партнерами, щоби надати мультисекторальну допомогу сім’ям із дітьми.

Проєкт реалізуються за підтримки уряду Японії, Німецького Уряду через Німецький Банк Розвитку (KfW).

 

Контакти для медіа

Ольга Пришко
Спеціалістка з комунікацій
ЮНІСЕФ в Україні
Електронна пошта: [email protected]
Пов’язані новини