До Центру Джерело приєднано чотири комунальні установи: соціальні послуги стануть доступнішими.

10 Жовтень 2023

На базі нашого Центру Джерело створено  «Львівський міський центр соціальних послуг та реабілітації «Джерело» шляхом приєднання чотирьох комунальних установ. Це міський центр соціальних служб, соціальний готель, міський територіальний центр соціального обслуговування та центр обліку та нічного перебування бездомних осіб. Відтепер у Джерелі соціальні послуги зможуть отримувати не лише діти та особи з інвалідністю, а й люди похилого віку, бездомні особи, родини у скруті,  опікунські, прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу.

Майже рік тому Міський Голова створив робочу групу з числа депутатів, представників громадськості та міської ради для напрацювання концепції створення єдиного центру надання соціальних послуг у нашій громаді. “Ми взяли на себе велику відповідальність, але разом з тим для нас це велика довіра” – каже директорка Центру Джерело, Зореслава Люльчак.

Наша мета – у партнерстві з міською радою та громадськістю побудувати якісну систему соціальних послуг для мешканців Львівської громади, щоб ті, хто опинилися в складних  життєвих обставинах, могли отримати вчасно потрібну інформацію, фахову підтримку та шанс повернутись до повноцінного життя. 

Контакти філій Центру соціальних послуг “Джерело” ви можете переглянути ТУТ

Пов’язані новини