У Львові запрацював контакт-центр для людей у складних життєвих обставинах. Як отримати допомогу

05 Грудень 2023

Мешканці Львівської громади можуть звернутися на єдиний номер 097 400 22 88. Також можна особисто прийти до контакт-центру, що розташований на просп. Червоної Калини, 66 (будівля Сихівської районної адміністрації)

У Центрі соціальних послуг “Джерело” запрацював контакт-центр для людей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Якщо ви – літня людина і потребуєте допомоги, або знаєте тих, кому потрібна підтримка, якщо у вас чи ваших знайомих народилася дитина з групи ризику, якщо вам відомо про батьків, які не справляються зі своїми обов’язками, якщо ви бачите домашнє насильство чи страждаєте від нього, якщо на вулиці ви проходите повз бездомну людину – у кожному разі звертайтеся до контакт-центру чи просто поділіться з іншими єдиним номером телефону.

У разі якщо існує небезпека для вашого фізичного чи емоційного здоров’я, фахівці соціальні нададуть кризову допомогу або поінформують про інші можливості отримання послуг у громаді. 

“Іноді достатньо просто зателефонувати. Небайдужість кожного з нас може стати важливою для порятунку тих, хто поруч. У складних ситуаціях люди часто не знають, куди звертатися. Особливо ж через війну мешканці залишаються наодинці зі своїми труднощами. 

Ось нещодавно нам повідомили, що у хостелі зупинилася жінка з чотирма дітьми – вони кілька днів нічого не їли та не мали коштів, щоб повернутися додому, або зателефонував 93-річний дідусь, якому потрібна послуга догляду вдома. Наші фахівці відразу допомогли і сім’ї, і чоловіку. Тож якщо ви чи ваші близькі опинилися у скруті, менеджери нашого контакт-центру розкажуть, які послуги ви можете отримати в “Джерелі” чи скерують до інших потрібних установ. Рішення будемо шукати у кожному індивідуальному випадку”, – зазначає директорка Центру соціальних послуг “Джерело” Зореслава Люльчак. 

За її словами, контакт-центр має на меті стати надійною опорою для тих, хто потребує підтримки у найскладніші періоди свого життя. Тут готові поінформувати мешканців та надати супровід у розв’язанні проблем, скерувати до відповідних установ, допомогти в отриманні соціальних послуг. 

Нагадуємо, контакт-центр для людей у складних життєвих обставинах розташований у Львові на просп. Червоної Калини, 66 (у будівлі Сихівської районної адміністрації). Відвідувачі можуть отримати допомогу за тел. 097 400 22 88, 032 236 22 88 – система гарантує анонімність для кожного звернення, чи прийти особисто. Звертатися до контакт-центру можна упродовж робочого дня, з 08:00 до 17:00 год. Вам завжди готові допомогти вийти зі скрутного становища. 

Більше про те, як та кому допомагає Центр соціальних послуг “Джерело”, можна дізнатися на сайті, а також на сторінках у Facebook та Instagram.

Пов’язані новини