Майстерня реабілітаційного обладнання у Джерелі

05 Травень 2023

Розкажемо вам про одного із членів майстерні реабілітаційного обладнання, яка у Центрі Джерело Джерелі існує уже понад 25 років. Максим Барбанов працює інструктором з трудової адаптації та  ремонтує реабілітаційне обладнання для людей з інвалідністю. 

Його майстерності та винахідливості може позаздрити абихто, адже, аналізуючи важливі потреби та можливості певної дитини чи дорослої особи з інвалідністю він підбере або вдосконалить крісло колісне, за допомогою якого можна долати безліч перешкод та впевнено та комфортно рухатися у повсякденному житті.

“Найбільше подобається працювати руками й бачити якісний та правильний результат. Коли інші задоволені моєю роботою, тоді це й мені приносить задоволення”, – з усмішкою зазначав Максим. 

 

Основними запитами на послуги майстерні є вихованці Центру Джерела. Однак двері Майстерні відкриті й для мешканців міста, які мають потребу у послузі підбору, ремонту чи підлаштування реабілітаційного обладнання. 

 

 

Також Максим проводить консультацію і навчає користувачів, родичів (опікунів) як правильно користуватися обладнанням та пояснює яким має бути технічний догляд за обладнанням.

Тож якщо вам чи вашим рідним необхідна допомога з адаптацією чи ремонтом реабілітаційного обладнання, телефонуйте за контактним номером: 

 + 38 (093) 507 58 83 – Максим

 

Або пишіть нам: 

email: [email protected]

FB – https://www.facebook.com/Dzherelo

Instagram – @dzherelo.centre

Пов’язані новини