Розпочали новий проект з соціологічного дослідження потреб у соціальних послугах на рівні Львівської МТГ за підтримки ЗМІН Фундації.

17 Листопад 2022

В час війни  надто важливими є якісні  соціальні послуги, як для  місцевих громадян так і для внутрішньо перемішених осіб. У Львівській МТГ є кілька комунальних установ, які надають соціальні послуги різним категоріям осіб у складних життєвих обставинах. Через велику кількість осіб, які вимушені тимчасово проживати в громаді, а також через те, що багато громадян опинились в складних життєвих обставинах дуже важливо розуміти які саме послуги потрібно розвивати в громадах, мати інструменти оцінки якості надання базових соціальних послуг та розуміти реальну потребу громадян.

Для цього Центр Джерело ініціював та замовив проведення соціологічного дослідження серед отримувачів соціальних послуг у Львівській МТГ, яке буде проводити соціологічна агенція FAMA. Проведення дослідження та оцінки потреб для розуміння куди рухатись є необхідним. Уже на початку нового року поділимось результати, і це буде гарним прикладом для інших організацій чи громад.

Дослідження проводиться завдяки фінансової підтримки ЗМІН Фундації.

 

ЗМІН Фундація – приватний український фонд, створений з метою

системної експертної діяльності заради підсилення ефективних

суспільних трансформацій та сталого розвитку.

Пов’язані новини