У Центрі Джерело вперше з візитом перебував Мауро Монтальбетті, президент італійської асоціації ІПСІЯ АКЛІ (інститут миру, розвитку, інновацій АКЛІ)

04 Листопад 2022

Асоціація разом з Центром Джерело будуть надавати натуральну допомогу внутрішньо переміщеним родинам з дітьми з труднощами розвитку, які тимчасово проживають у західних областях України. Планується підтримати продуктовими та гігієнічними боксами  700 родин , які перебувають в кризовому стані.

Уже майже пів року як Центр Джерело разом з UNICEF Ukraine та партнерами надає кризову підтримку сім’ям  з дітьми з труднощами розвитку що перебувають у найбільшій кризі у семи областях на заході України: Львівській, Рівненській, Івано-Франківській, Тернопільській, Закарпатській та Чернівецькій областях. Мова йде про скринінг та оцінку потреб кожної дитини та сім’і, інформування та консультування щодо можливості отримати послуги медичні, освітні та соціальні  за місцем тимчасового проживання, надання спеціалізованих послуг, підбір або ремонт обладнання, кейс менеджмент родин які у найбільшій кризі  та психологічна підтримка батьків. Уже кільком тисячам родин змогли допомогти.

За підтримки IPSIA del Trentino ODV Центр Джерело закупить і сформує 700 продуктових та 700 гігієнічних наборів. Потреба у базових речах в сім’ях біженців, що виховують дітей з інвалідністю стоїть дуже гостро.

Сподіваємось що це лише початок нашого партнерства!

Пов’язані новини