Для лідерів батьківських організацій провели інтенсив з тренінгової діяльності

15 Липень 2024

Упродовж трьох днів представники батьківських ГО, які захищають права дітей з інвалідністю в Україні, вчилися якісно і ефективно проводити тренінги. Яким має бути тренер? Як взаємодіяти з аудиторією? Якою має бути структура тренінгу? На ці та низку інших питань учасників відповів бізнес-тренер, коуч і методолог Леонід Ніколаєв на тренінгу для тренерів «Технології тренінгової діяльності». Захід провели 8-10 липня у Львові.

На тренінг запросили представників 17 громадських організацій батьків дітей з інвалідністю з 12 областей України, які є учасниками проєкту від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Центру «Джерело».

«Ми організували це навчання на запити самих лідерів батьківських організацій. В своїй діяльності вони часто є спікерами на різних заходах, просвітницьких чи фахових, де їхнім завданням є захопити аудиторію своєю ідеєю, щоб їх почули. У батьків точно є багато мотивації і бажання, але щоб це було конструктивно і дало результат треба, щоб був певний фаховий рівень. З цією метою ми й організували цей тренінг», – розповіла Юлія Бойко координаторка напрямку роботи з ГО проєкту.

На інтенсиві Леонід Ніколаєв, зокрема, навчав учасників створювати і проводити тренінги для дорослих, розвивати власні комунікаційні навички і тренерські компетентності, управляти групою та оцінювати результати своєї роботи.

За відгуками учасників, на тренінгу вони отримали багато корисної і практичної інформації для вдосконалення себе як тренерів і підвищення ефективності власної роботи.

Проєкт реалізується Дитячим фондом UNICEF Ukraine та Центр соціальних послуг Джерело за фінансової підтримки Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) через державний банк розвитку KfW в межах національної програми з розбудови системи кращого догляду за дітьми «Кращий догляд для кожної дитини». 

Пов’язані новини